150 RON / noapte 

Apartament Frezia Constanta

Apartament Frezia Constanta

Tarife in functie de perioada sezoniera, nr. camere si persoane (alte oferte)

Tarifele difera in functie de durata sejurului, perioada pentru care sa solicita rezervarea apartamentului dar si de numarul de persoane. Pentru a primi o oferta personalizata va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

Descriere unitate

Apartamentul Frezia din Constanta este disponibil pentru inchirieri in regim hotelier in sezon si extrasezon in timpul verii cit si in timpul iernii.

Apartamentul Frezia este pozitionat in zona Tomis Nord Ciresica din Constanta in imediata apropiere a Statiunii Mamaia si a Campusului Universitatii Ovidius.

Distanta de la apartament si pina la Statia de taxare din Statiunea Mamaia este de 1.2 KM, iar pina la plaja din zona Hotelului Perla – Aqua Magic este de 1.5 KM si se parcurge cu masina in maxim doua minute iar pe jos in 10-12 minute.

Apartamentul Frezia din Constanta se afla la etajul 1 este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in orasul Constanta in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc de locuinte unde accesul se face prin cartele magnetice.

Conditiile de care va dispune turistul in Apartamentul Frezia din Tomis Nord zona Ciresica Constanta sunt :

1.Bucataria dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.
2.Baia dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina da spalat automata, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun.
3.Camera de zi dotata cu : aer conditionat, pat dublu extensibil, doua fotolii extensibile, internet wireless, TV color, lenjeria de pat, perne.
4.Camera de noapte dotata cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, trusa cu ac si ate, feon.
5.Balconul are o lungime de 3.5 metri si este orientat spre nord si confera intimitate turistilor.

In apartamente exista la dispozitia turistilor pentru petrecerea timpului liber: carti de joc, sah, rummy, table, obiecte specifice sezonului estival (colace de diferite dimensiuni, galeti si forme pentru nisip, palete badminton, rogojini, perne gonflabile, geanta de plaja, pompa aer, pistoale cu apa)

Apartamentul are asigurat un loc de parcare.

Accesul cu animale de companie este interzis.

ID Unitate 9084ef977ad9af46

   

1,708 Accesari totale, 1 azi

  

Adauga comentariu

In vederea unei rezervari rapide va rugam sa completati urmatoarele campuri; de restul detaliilor ne ocupam noi in cel mai scurt timp posibil.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.