80 RON / noapte 

Casa George Mangalia

Casa George Mangalia

Descriere unitate

Oferim spre inchiriere camere la pensiune particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia. Cele 2 imobile se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de 800 de metri fata de plaja Laguna, astfel aceasta distanta se parcurge in 10 minute de mers pe jos. Avem curte spatioasa, cu loc de parcare pentru automobile, gradina plina de verdeata, gazon, pomi si flori, cu foisoare din lemn masiv, gratar la dispozitia turistilor, bucatarie de vara (construita de asemenea din lemn masiv ) dotata cu aragaz, cuptor microunde, vesela.
- Tarifele pentru perioada 1 mai – 10 iunie se situeaza intre 50 si 80 ron/camera/noapte
- Tarifele pentru perioada 11 iunie – 14 iulie se situeaza intre 60 si 90 ron/camera/noapte
- Tarifele pentru perioada 15 iulie – 20 august se situeaza intre 70 si 110 ron/camera/noapte
- Tarifele pentru perioada 21 august – 1 octombrie se situeaza intre 50 si 70 ron/camera/noapte
Tarifele variaza in functie de durata cazarii, de numarul de persoane per camera si de tipul camerei dorite.
Avem atat camere cu bai individuale, cat si camere cu bai comune, adica, cate 3 camere arondate la o baie, apa calda non-stop, acces non-stop la bucataria stil rustic pomenita anterior. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu frigidere si tv cu cablu proprii.
Atractiile turistice principale ale zonei : Portul Turistic Mangalia, plaja Laguna, ruinele cetatii antice grecesti Callatis, Muzeul de Arheologie Callatis, Herghelia Mangalia, statiunile turistice din imediata apropiere (Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp), plajele, falezele de pe tarmul marii.

ID Unitate 134dd6df182f03b

 

2,513 Accesari totale, 1 azi

  

Adauga comentariu

In vederea unei rezervari rapide va rugam sa completati urmatoarele campuri; de restul detaliilor ne ocupam noi in cel mai scurt timp posibil.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.