150 RON / zi 

Hotel Marea Neagra Mamaia

Hotel Marea Neagra Mamaia

Descriere unitate

Hotelul “MAREA NEAGRA” este situat in cea mai frumoasa statiune de la malul Marii Negre, Mamaia, la 100 m de plaja. Aici, confortul dumneavoastra este cel mai important. Simplitatea, eleganta si ospitalitatea calda te vor face sa te simti special si privilegiat.
Hotelul “MAREA NEAGRA” este un loc ideal pentru vacante, nunti, petreceri de familie, intalniri de afaceri. Va multumim ca ati ales hotelul nostru si va dorim un sejur de neuitat. Hotelul Marea Neagra este situat in statiunea Mamaia, la 50m de plaja, inconjurat de multa verdeata cu vedere si la plaja si la bulevard, langa hotel Savoy.

Este o constructie noua dispusa pe o suprafata de 1500 mp efectuata in anul 2006, cand intreg complexul Marea Neagra a fost supus unui amplu proces de renovare si modernizare. Atat hotelul cat si restaurantul au beneficiat de dotari moderne la standarde europene.
Hotelul dispune de 24 camere duble, 3 triple si 4 apartamente. Toate dotarile sunt noi, ultra moderne. Fiecare camera dispune de aer conditionat, conectare internet, cablu TV, minibar, mobilier modern. Ele se disting printr-o alta culoare. Exista centrala proprie, cu gaze, hotelul fuctionand in orice anotimp.
Serviciile de masa se acorda in cadrul restaurantului Marea Neagra, restaurant 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez. In timpul sezonului estival, micul dejun este inclus in pretul de cazare, in extrasezon mesele fiind optionale.

Taxa hoteliera –5% din valoarea intregii perioade de cazare, care se va calcula la tariful de cazare fara TVA si fara mic dejun.

Restaurantul Marea Neagra este un restaurant cu traditie atat pe plan intern cat si international.
Hotelul Marea Neagra este construit din anul 1966, avand o arhitectura mai rar intalnita, cu spatii delimitate gen arcade medievale, ideal pentru organizarea de mese festive si diverse alte petreceri. In decursul anilor aici s-au intalnit si s-au legat relatii de prietenie a milioane de perechi, care revin cu placere pentru a revedea locurile unde s-au cunoscut si pentru a petrece concedii de neuitat. Restaurantul a fost renovat, extins si modernizat, structurat in 2 saloane cu o capacitate de respectiv 150 si 250 locuri. Saloanele sunt bine aerisite, spatioase, asigurand totodata un spatiu intim si placut. Servirea este asigurata de un personal tanar, calificat, receptiv la cerintele actuale ale clientilor. Deasemenea, dispune si de o terasa de 100 de locuri inconjurata de mult spatiu verde, unde puteti savura delicioase preparate traditionale romanesti si internationale. Restaurantul poate asigura si mese festive, organiza nunti , banchete , festivitati deosebite.

ID Unitate 2504d919cfecfcbb

  

4,012 Accesari totale, 3 azi

  

Adauga comentariu

In vederea unei rezervari rapide va rugam sa completati urmatoarele campuri; de restul detaliilor ne ocupam noi in cel mai scurt timp posibil.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.