205 RON / pers 

Vila Ami Constanta

Vila Ami Constanta

Descriere unitate

Locul ideal pentru o vacanţă inspirată şi confortabilă. Vreţi un loc unde să vă simţiţi ca acasă, dar un pic mai bine? Nu trebuie să căutaţi mai departe de Vila Ami, situată la doar 500 de metri de plaja din Mamaia.

Vila este situata pe b-dul Mamaia chiar la intrarea in statiunea Mamaia.
Obiective turistice Delfinariu, Planetariu, Rezervatia Naturala de Animale si Pasari, Mc donalds, Pavilionul Expozitional(2 min).

ID Unitate 114ee1ed1c06ca8

  

2,689 Accesari totale, 1 azi

  

2 Responses to “Vila Ami Constanta”

  1. Marian C on 31/07/2012 @ 23:53

    Oameni foarte neseriosi, am facut rezervare cu 3 saptamani inainte,iar dansii icu o zi inainte de a ajunge la mare m-au sunat sa imi spuna ca s-a schimbat tariful (respectiv de la 220 lei la 300 lei/noapte) si ca nu au sa imi ofere decat 2 camere (eu rezervand 3 camere). Management made in Romania (nu vreau sa generalizez pt ca nu toti sunt la fel), dar trebuie sa le dam si noi o lectie deoarece noi ii platim pe ei si nu invers. Nu recomand Vila Ami daca doriti un concediu lipsit de griji.

  2. DUMITRU GHORGHE on 02/08/2013 @ 18:03

    CEI MAI MARI MINCINOSI SI HOTI in primul rand locatia este in Constanta la 4 km de la satul d vacanta spre oras {vis a vis d liceul energetic } nu au parcare micul dejun p baza numai d oua timp d 5 zile lenjeria si prosoapele nu sau schimbat apa calda ba e calda ba e rece un mini tv cu o imagine groaznica unele camere au balcon altele nu patroana cea mai mare acritura vazuta d mine in 55 ani care sta non stop sa urmareasca personalul si turistii RUSINE….fratilor nu mai luati si voi teapa daca noi 5 persoane am luat….la 300ron camera p noapte dormiti fratilor mai bine p plaja…

Adauga comentariu

In vederea unei rezervari rapide va rugam sa completati urmatoarele campuri; de restul detaliilor ne ocupam noi in cel mai scurt timp posibil.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.