Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii, care pot fi amendati din cand in cand, se aplica direct sau indirect (prin distribuitor) tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, cautarea si utilizarea website-ului nostru si/sau prin efectuarea unei rezervari, confirmati si sunteti de acord ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate mai jos (inclusiv declaratia de confidentialitate).

1. Scopul serviciului nostru

Prin acest website, noi ( Cazariconstanta.ro si partenerii (de distributie) afiliati) oferim o platforma online prin intermediul careia hotelurile (inclusiv toate tipurile de cazare temporara) isi poate promova camerele pentru a fi rezervate, si prin cazare vizitatorii website-ului pot face aceste rezervari. Rezervand o camera prin Cazariconstanta.ro, intrati intr-o relatie contractuala (care obliga din punct de vedere juridic) directa cu hotelul unde faceti rezervarea. Din momentul in care faceti rezervarea, noi actionam numai ca un intermediar intre dvs. si hotel, transmitand detaliile rezervarii dvs. hotelului relevant si trimitandu-va un e-mail de confirmare pentru si in numele hotelului.

Cand va facem serviciul, informatia pe care o transmitem este bazata pe informatiile pe care hotelurile ni le transmit noua. Ca atare, hotelurile primesc un acces prin care sunt exclusiv responsabile pentru actualizarea informatiilor referitoare la preturi, disponibilitate si alte informatii care sunt publicate pe website-ul nostru. Desi utilizam aptitudini corespunzatoare, nu vom verifica daca si nu garantam ca toate informatiile sunt exacte, complete sau corecte, nici nu putem fi facuti raspunzatori pentru orice eroare (incluzand erori tipografice sau evidente), orice intreruperi (fie ca se datoreaza oricarei defectari (temporare si/sau partiale), reparatii, actualizari sau intretineri ale website-ului nostru sau altele), pentru informatii inexacte, inselatoare sau neadevarate, sau netransmiterea informatiilor. Fiecare hotel ramane responsabil tot timpul pentru exactitatea, integritatea si corectitudinea informatiilor (descriptive) (incluzand preturi si disponibilitate) prezentate pe website-ul nostru. Website-ul nostru nu constituie si nu ar trebuie sa fie privit ca o recomandarea sau sustinere a calitatii, nivelului serviciilor sau clasificarea oricarui hotel care este disponibil.

2. Preturi si garantia serviciilor

Toate preturile pe website-ul Cazariconstanta.ro sunt per camera sau persoana pentru intregul dvs. sejur.
Uneori preturi mai mici sunt disponibile pe website-ul nostru pentru un sejur specific la hotel, insa aceste preturi stabilite de hotel pot avea restrictii si conditii speciale, de exemplu cu privire la anulare si rambursare. Va rugm sa verificati camera si detaliile pretului cu atentie pentru orice asemenea conditii anterior efectuarii rezervarii.

3. Confidentialitate

Cazariconstanta.ro foloseste standarde etice inalte si va respecta intimitatea. Cu exceptia cazurilor in care legea cere divulgarea in orice jurisdictie relevanta si cu exceptia transmiterii la hotelul relevant a numelui, adresei de e-mail si a detaliilor cardului dvs. de credit in vederea efectuarii rezervarii, nu vom divulga informatiile dvs. personale unor terte parti fara consimtamantul dvs.

4.  Anulare

Comanda ferma plasata pe siteul Cazariconstanta.ro, poate fi anulata iar contravaloarea facturata clientului mai putin comisionul nostru.
Comanda ferma este definita printr-un scris sau inscris printr-un document in format electronic (e-mail, fax sau sistemul de rezervare online Cazariconstanta.ro)

5. Corespondenta suplimentara

Prin completarea unei rezervari sunteti de acord sa primiti un e-mail pe care vi-l vom trimite cu putin timp inainte de data sosirii dvs., care contine informatii cu privire la destinatia dvs. si anumite informatii si oferte (inclusiv informatii de la terte parti, cu conditia sa fi optat in mod activ pentru aceste informatii) relevante pentru rezervarea si destinatia dvs., si un e-mail care va va fi trimis prompt dupa sejurul dvs. la hotel, prin care veti fi invitat sa completati formularul nostru de comentarii ale clientului. In afara de e-mailul care confirma rezervarea si de emailurile pentru care ati optat in mod activ, nu va vom trimite (solicitat sau nesolicitat) e-mailuri sau corespondenta, cu exceptia cazului in care sunteti in mod specific de acord.

6. Diverse

Cu exceptia cazului cand este mentionat altfel, software-ul necesar serviciului nostru sau disponibil si utilizat pe website-ul nostru si drepturile de proprietate ale continuturilor, informatiilor si materialelor de pe website-ul nostru sunt proprietatea Cazariconstanta.ro

7. Limitarea raspunderii

Utilizatorul declara în mod expres ca întelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
– utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”;
- cazariconstanta.ro nu poate fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web în legatura cu acesta;


Cazariconstanta.ro nu ofera nici o garantie ca:

1. Serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra.
2. Serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori.
3. Orice eroare de program va fi corectata.
4. Serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului.
5. Serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
6. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Cazariconstanta.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului.  Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

Cazari Constanta nu raspunde de integritatea informatiilor publicate de catre furnizori (administrator unitate turistica) pe siteul Cazariconstanta.ro, orice disputa va fi tratata in baza legislatiei in vigoare intre reclamant si furnizor (administrator unitate turistica).

Cazariconstanta.ro iti limitaza raspunderea prin rezervarea dreptului de a sterge unitatile care nu corespund, acestea includ si nu se limiteaza la:
– introducerea de date incomplete, rau voite sau eronate;
– injurii aduse la adresa siteului Cazariconstanta.ro, parteneri cat si a clientilor nostri;

Prin continuarea utilizarii serviciului nostru cazariconstanta.ro, declarati ca sunteti de acord in mod tacit cu termenii si conditiile noastre.